Jobba hos Oss

Akvarium

Vi ser varje barn som kompetent och unikt, med olika förmågor och behov. Det är viktigt för oss att ge barnen rika tillfällen till att utveckla sin identitet, att få vara nyfikna och verkligen känna lusten att lära. Leken är också en stor och viktig del av vår verksamhet.

Vi i personalen tycker att Den lille prinsen är en förträfflig förskola att arbeta på. Här finns det mycket värme, glädje och stimulans. Just nu söker vi en förskollärare på heltid som vill arbeta med barn i åldern 1–3 år.

Vi söker dig som har förskollärarutbildning och arbetserfarenhet inom förskolan. Meriterande om du har kunskap och erfarenhet i Montessoripedagogiken. Du är ambitiös och har ett intresse av att utvecklas i din yrkesroll. I förskollärartjänsten ingår att vara avdelningsansvarig. Därför söker vi dig som önskar ta ansvar, har ledaregenskaper samt en god samarbetsförmåga.

Ett positivt förhållningssätt är för dig en självklarhet liksom att utgå från barnens intressen och perspektiv vid planering av den pedagogiska verksamheten. Viktigt är också att du tycker om att vara ute i alla väder. Du har ett professionellt förhållningssätt till barn, kollegor och föräldrar.

Arbetslagen består idag av pedagoger med olika kompetenser där alla ges utrymme att utveckla sina egna intressen och talanger i arbetet med barnen. Vi ser nytänkande som något positivt. För att synliggöra barns lärprocesser använder vi oss av pedagogisk dokumentation och vi tycker att gemensam reflektionstid är viktig.

Vi erbjuder dig bland annat:

Härliga barn och duktiga kollegor

Delaktighet i en organisation som stödjer ett utforskande arbetssätt

Friskvård

Kompetensutveckling

Arbetskläder

Pedagogiska måltider

Digitala hjälpmedel

Vi söker dig som:

Är legitimerad förskollärare eller tar examen till sommaren
Har erfarenhet av att arbeta målinriktat utifrån mål och styrdokument

Är initiativrik och lösningsinriktad
Kan beskriva och analysera arbetet med barnen
Van att arbeta med pedagogisk dokumentation och reflektion
Känner dig hemma med IT som verktyg i det dagliga arbetet
Är en god samarbetspartner som tillsammans med arbetslaget vill driva verksamhetsutveckling

Lön enligt överenskommelse.
Intervjuer genomförs kontinuerligt.
Tillträde enligt överenskommelse.

Sök tjänsten: https://montessoriforskolan.weselect.com/p/17901-forskollarare

Comments are closed